Facilities


We do our best to offer facilities that satisfies today’s guest and working continuously to improve these. In addition to 10 amp power outlets , dump station and a private beach-cafe we offer much else that will make your holidays at Onsakervika Camping a very good experience.

Minigolf

Minigolf

Våre minigolf-baner har fått nytt liv! 11 minigolf-baner står nå klare med nytt kunstgress-dekke slik at hele familien kan more seg sammen. Hvem klarer hele runden på færrest slag?Lei utstyr i resepsjonen og få en flott opplevelse for hele famili...
(Norsk) Nytt moderne toalettanlegg

(Norsk) Nytt moderne toalettanlegg

(Norsk)For sesongen 2015 ferdigstilte vi vårt helt nyoppussede toalettanlegg. Dette har nå en 4-stjernes standard og inneholder 20 baderom i forskjellige størrelser med både familierom, dusjrom og en egen barneavdeling.
(Norsk) Østlandets fineste badestrand

(Norsk) Østlandets fineste badestrand

(Norsk) Onsakervika Camping har en unik sandstrand hvor både små og store kan nyte sommer-dager. På gode sommerdager kan vi har 25 grader i vannet og syden-stemning!Det er lang-grunt og barnevennlig slik at de voksne også kan slappe av og nyte som...
(Norsk) Lekeplass for barna

(Norsk) Lekeplass for barna

(Norsk) Vi har stort fokus på de minste på Onsakervika og vi kan tilby både egen lekeplass, eget barnekino, egen barneavdeling på toalettanlegget samt at vi har mange aktiviteter for barne i sommersesongen.
Vannsklie

Vannsklie

[dropcap type='circle' color='#333333' background='#ECD553']P[/dropcap]å vår flotte badestrand har vi vår egen vannsklie som barn og unge kan leke seg med. Denne er åpen hver dag fra 09.00 og er gratis for alle våre gjester.
(Norsk) Gjeste kjøkken

(Norsk) Gjeste kjøkken

(Norsk) Vi har et helt nytt og moderne gjeste-kjøkken tilgjengelig for våre gjester. Her kan du lage mat og vaske opp i sosialt samvær.
(Norsk) WIFI

(Norsk) WIFI

(Norsk) Vi har installert et helt nytt trådløst system fra Snorlaus.no på hele campingområdet. Dette sikrer en god og stabil internet-dekning for alle våre gjester.